Bizonyára emlékszik rá, hogy valamikor régebben látott a nagypapa vagy nagymama levendula illatú fiókjában régen elsárgult papírokat, melyeken cirkalmasan vagy éppen gyöngybetűkkel írt nevek, dátumok szerepeltek.
Talán Ön is lapozgatta a megörökölt Bibliát, melybe gondos kezek feljegyezték a születések, házasságok és a szomorú halálozások dátumait.
Emlékszik még arra, mikor gyerekfejjel hallgatta a történeteket olyan emberekről, akiknek csak a keresztnevét és tulajdonságát értette? Ugye ismerősek az efféle történetek, melyek úgy kezdődnek, hogy: "A sánta Pista bácsi, aki mindig leesett a lóról..." Szeretné megtudni, hogy kik voltak ezen történetek szereplői? Kik azok a családtagok, akik elsárgult fotókról tekintenek Önre?

Amennyiben ezen kérdések közül egy is felmerült már Önben, akkor itt most jó helyen jár!

Szerző: Családfakutató  2009.10.29. 14:52 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladfakutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr201484103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása